top of page
Renovatie van het huis

Voor al uw renovatiewerk

Met onze expertise in renovaties begeleiden we u door elke stap. Ons doel is om uw verbouwingen of renovatieproject zonder zorgen te laten verlopen. Als u meer wilt weten over onze aanpak, visie en missie neem dan zeker contact met ons op.

UITGELICHT

Wat bepaalt de prijs van een badkamerrenovatie?

Voorbereidend werk

voor grote renovaties is soms sloopwerk nodig. Kan je zelf de vorige badkamer niet uitbreken en laat je dat over aan de vakman, dan is hij langer bezig en betaal je meer werkuren. Reken ook op extra kosten om afval af te voeren.

Type badkamer renovatie

de prijs is ook afhankelijk van het soort werken: kleine aanpassingen (bv. bad vervangen door douche, badkamermeubel veranderen …) of een volledige badkamerrenovatie.

Materiaalkeuze

bepaalde afwerkingen bestaan in verschillende soorten materialen met elk hun eigen prijs. Zo zijn keramische badkamertegels veel goedkoper dan het luxueuzere natuursteen.

Extra opties

voor extra luxe kan je een whirlpool, stoom/spa douchecabine of vloerverwarming laten aanbrengen. Dit betekent natuurlijk ook extra kosten.

Grootte

hoe groot de badkamer of het te renoveren deel is, bepaalt uiteraard hoe groot de werken zijn en hoeveel materiaal je nodig hebt. Dat heeft natuurlijk ook invloed op de kostprijs.

Inrichting

kies je voor veel meubels en sanitair in je badkamer, dan stijgt de prijs mee.

Omdat de kosten van bovenstaande factoren afhankelijk zijn, bestaat er geen vaste prijs voor een badkamerrenovatie. Met een klein budget spring je al ver, maar renoveren is meestal een grote investering. De keuze voor het soort renovatiewerken is daarbij doorslaggevend. Daarom opteren wij een prijs op maat en adviseren wij samen met u de mogelijkheden op maat van jouw budget

Druk de kosten via premies en het verlaagd BTW-tarief

Is je woning ouder dan 10 jaar? Dan verlaagt de badkamerrenovatie prijs dankzij het verlaagde BTW-tarief van 6% i.p.v. 21%

Ook voor volgende renovaties kan je terecht bij BEMANY

Vloer renovatie

Keukenrenovatie

Badkamerrenovatie

Plafondrenovatie

Dakrenovatie

Andere...

De inlichtingen zoals meegedeeld op deze pagina zijn louter van algemene aard en kunnen geenszins als sluitende professionele juridische adviesverlening aangepast aan specifieke of concrete persoonlijke omstandigheden worden beschouwd.

bottom of page